نخستین همایش ارتباط با مشتریان کاستیک در پتروشیمی اروند برگزار شد/تمرکز بر ارتقای رضایت و توسعه بازارهای پایین‌دستی

        نخستین همایش ارتباط با مشتریان کاستیک در پتروشیمی اروند برگزار شد؛تمرکز بر ارتقای رضایت و توسعه بازارهای پایین‌دستی   هفتمین همایش ارتباط با مشتریان شرکت پتروشیمی اروند، برای نخستین‌بار با محوریت مشتریان حوزه کاستیک، در سومین روز از بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در محل دائمی

کد خبر : 2591
تاریخ انتشار : شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱

 

 

 

 

نخستین همایش ارتباط با مشتریان کاستیک در پتروشیمی اروند برگزار شد؛تمرکز بر ارتقای رضایت و توسعه بازارهای پایین‌دستی

 

هفتمین همایش ارتباط با مشتریان شرکت پتروشیمی اروند، برای نخستین‌بار با محوریت مشتریان حوزه کاستیک، در سومین روز از بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار شد.

 

به گزارش پترو تودی،به نقل از روابط عمومی شرکت پتروشیمی اروند، هفتمین همایش ارتباط با مشتریان شرکت پتروشیمی اروند، صبح امروز در سالن مروارید ساختمان خلیج فارس، همزمان با روز سوم نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با حضور مدیران ارشد شرکت، مشاور مدیرعامل، مدیران بازرگانی و فروش و مدیر کارخانه CA، فرصتی برای گفت‌وگوی مستقیم با فعالان صنعتی حوزه کلر-آلکالی فراهم آورد و پس از شش دوره تعامل مستقیم با مشتریان حوزه PVC، این نخستین بار بود که مشتریان حوزه کاستیک در مرکز توجه قرار گرفتند.

 

در این مراسم که با حضور دکتر بهزادی، مشاور مدیرعامل و قائم مقام پتروشیمی اروند، مهندس رفیعا رئیس بازاریابی و فروش، مهندس اصلاحی مدیر بازرگانی، مهندس بن سعید رئیس کارخانه کلر آلکالی و مدیرانی از واحدهای انبار، فنی و پشتیبانی برگزار شد، تعامل با مشتریان، کیفیت خدمات، شفاف‌سازی فرآیند فروش و پایداری تأمین، از محورهای اصلی گفت‌وگو بود.

دکتر بهزادی در این نشست ضمن خیرمقدم از طرف هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت، مشتریان را «سرمایه اصلی پتروشیمی اروند» دانست و بر اهمیت رضایت‌مندی و ارتباط سازنده با مصرف‌کنندگان محصولات این مجتمع تأکید کرد. وی در سخنان خود به جایگاه برجسته اروند در صنعت پتروشیمی ایران اشاره کرد و از آن با عنوان “مرغ تخم‌طلای صنعت پتروشیمی” یاد کرد.

دکتر بهزادی افزود: «اروند تحت لایسنس شرکت اوده آلمان راه‌اندازی شد و اگرچه در ابتدا با بی‌میلی طرف آلمانی مواجه بود، اما به همت متخصصان ایرانی به بار نشست و امروز محصولات آن در صنایع مختلف کشور کاربرد دارد.»

او همچنین با اشاره به شرایط اقلیمی خاص جنوب غرب ایران گفت: «سرعت تبخیر بیش از ۵۰۰۰ میلی‌متر در این منطقه یک ثروت خدادادی است که کمتر نقطه‌ای از جهان در اختیار دارد و باید از آن بیش از پیش بهره گرفت.»

به گفته دکتر بهزادی، سهم ایران از بازار ۸۵.۷ میلیارد دلاری کلر جهانی کمتر از نیم درصد است، در حالی که در صنعت PVC کشور با ظرفیت‌سازی ۱.۲ میلیون تن، جایگاه ویژه‌ای در منطقه به دست آورده است.

لازم به ذکر است، صنعت کلر–آلکالی یکی از صنایع مادر در زنجیره‌های پایین‌دستی پتروشیمی به‌شمار می‌رود و به‌طور مستقیم در تولید سود کاستیک، کلر، HCl و محصولات مشتق‌شده مورد استفاده در صنایع غذایی، دارویی، تصفیه آب، نساجی و معدن نقش دارد.

پتروشیمی اروند با دارا بودن یکی از بزرگ‌ترین واحدهای خاورمیانه، از معدود شرکت‌هایی است که به لحاظ فناورانه توان رقابت در سطح جهانی دارد.

برچسب ها :

ناموجود