درخشش پتروشیمی مارون در جشنواره ملی حاتم کسب نشان ویژه برند مسئولیتپذیر (CSR) به گزارش پترو تودی،شرکت پتروشیمی مارون در ششمین دوره جشنواره طرح ملی حاتم (حمایت از تولید ملی) موفق شد با رویکردی توسعهگرا و انسانی، نشان ویژه سازمان (برند) مسئولیتپذیر (CSR) را از آن خود کند.
درخشش پتروشیمی مارون در جشنواره ملی حاتم
کسب نشان ویژه برند مسئولیتپذیر (CSR)
به گزارش پترو تودی،شرکت پتروشیمی مارون در ششمین دوره جشنواره طرح ملی حاتم (حمایت از تولید ملی) موفق شد با رویکردی توسعهگرا و انسانی، نشان ویژه سازمان (برند) مسئولیتپذیر (CSR) را از آن خود کند.
این افتخار حاصل رویکرد راهبردی مارون به مفهوم مسئولیت اجتماعی است؛ مفهومی که فراتر از سودآوری اقتصادی بر پاسخگویی سازمان به نیازهای اجتماعی، زیستمحیطی و انسانی جامعه تأکید دارد.
پتروشیمی مارون با اقدامات متنوعی در حوزههای حفاظت از محیط زیست، توانمندسازی سرمایه انسانی، مشارکت در توسعه منطقهای و حمایت از تولید ملّی توانسته است نقش یک برند پیشرو و مسئول را در صنعت پتروشیمی کشور ایفا کند.
کسب این نشان ملی، بار دیگر جایگاه مارون را بهعنوان سازمانی متعهد به توسعه پایدار، ارزشمداری و پاسخگویی اجتماعی تثبیت نمود.
ما این موفقیت را به تمامی کارکنان پرتلاش مارون، سهامداران گرامی و جامعه بزرگ صنعت پتروشیمی تبریک میگوییم.
لایروبی آنلاین کف کولینگتاورها بدون توقف فرآیند تولید در پتروشیمی اروند در یک دستاورد مهندسی، عملیات لایروبی و لجنزدایی از کف سلهای کولینگتاورهای مجتمع پتروشیمی اروند بدون نیاز به توقف واحدها و خروج از سرویس با استفاده از مکانیسم نوآورانه AIR LIFTING PUMP انجام شد. به گزارش پترو
لایروبی آنلاین کف کولینگتاورها بدون توقف فرآیند تولید در پتروشیمی اروند
در یک دستاورد مهندسی، عملیات لایروبی و لجنزدایی از کف سلهای کولینگتاورهای مجتمع پتروشیمی اروند بدون نیاز به توقف واحدها و خروج از سرویس با استفاده از مکانیسم نوآورانه AIR LIFTING PUMP انجام شد.
به گزارش پترو تودی،به نقل از روابط عمومی پتروشیمی اروند، مجتمع پتروشیمی اروند دارای دو واحد کولینگتاور به ظرفیتهای خنککاری ۱۲٬۰۰۰ و ۱۶٬۰۰۰ مترمکعب در ساعت است که پس از حدود ۱۴ سال بهرهبرداری بیوقفه، نیاز به پاکسازی لجن و رسوبات انباشتهشده در کف سلها با هدف افزایش راندمان خنککاری، به یکی از نیازهای حیاتی واحد CF تبدیل شده بود و با در نظر گرفتن اهمیت حفظ پیوستگی تولید PVC در کشور، تصمیم گرفته شد فرآیند لایروبی بدون توقف واحدها اجرایی شود.
فرآیند کار با بهرهگیری از تکنیک ایرلیفت (Air Lifting Pump) اجرایی شد؛ به این صورت که با استفاده از بازوی مکنده، رسوبات از کف سلها به مخازن تهنشینی منتقل و پس از افزودن پلیآمید به مخلوط آب-لجن، زلالسازی صورت گرفته و لجن تغلیظشده در داخل جامبوبگ جمعآوری میشود. عملیات به صورت تدریجی و سلبهسل انجام شد و هیچگونه اختلالی در عملکرد کولینگتاورها یا فرآیند تولید ایجاد نگردید.
کلیه مراحل طراحی، مهندسی، اجرا، نظارت و راهبری این پروژه بهطور کامل توسط واحد مهندسی فرآیند پتروشیمی اروند انجام شده و این نوآوری بدون استفاده از تجهیزات مکانیکی پرهزینه یا پمپهای سنتی به نتیجه رسیده است. در این روش، پساب خروجی نیز بدون مصرف انرژی مضاعف زلالسازی شده و وارد چرخه مصرف مجدد میشود.
گفتنیست، تکنولوژی Air Lift که بر اصل شناوری و انتقال سیالات با فشار هوای فشرده کار میکند، روشی اقتصادی و مقاوم در برابر خوردگی است. اجرای موفق این روش در پتروشیمی اروند ضمن حفظ پیوستگی عملیات، کاهش هزینههای توقف تولید، بهبود راندمان حرارتی و کاهش خطر خوردگی ساختاری در سیستم کولینگ را در پی داشته است. این نوآوری قابل الگوبرداری برای سایر مجتمعهای پتروشیمی در کشور است که با چالش مشابه نگهداری در شرایط عملیاتی مواجهاند.
از میادین یادآوران تا ژورنالهای بینالمللی؛ دستاورد علمی امین صادقی ناظر عملیات مدیریت پروژه های شرکت ملی حفاری ایران در حوزه ازدیاد برداشت نفت سنگین به گزارش پترو تودی،امین صادقی ناظر عملیات مدیریت پروژه های شرکت ملی حفاری ایران در میدان یادآوران و مشاور رئیس کمیسیون انرژی مجمع نظام مسائل کشور،
از میادین یادآوران تا ژورنالهای بینالمللی؛ دستاورد علمی امین صادقی ناظر عملیات مدیریت پروژه های شرکت ملی حفاری ایران در حوزه ازدیاد برداشت نفت سنگین
به گزارش پترو تودی،امین صادقی ناظر عملیات مدیریت پروژه های شرکت ملی حفاری ایران در میدان یادآوران و مشاور رئیس کمیسیون انرژی مجمع نظام مسائل کشور، موفق به چاپ مقاله در ژورنال پایگاه معتبر علمی Scopus و اخذ گواهی پژوهشگری بین المللی جهت مطالعه میدانی، بررسی و بهینه سازی ازدیاد برداشت نفت به روش SAGD در یکی از مخازن نفت سنگین ایران شد.
امین صادقی ناظر عملیات مدیریت پروژه های شرکت ملی حفاری ایران در میدان یادآوران بیان نمود که امروزه کاهش ذخایر نفت خام معمولی منجر به توسعه روشهای مختلف به منظور افزایش بازیابی نفت برای نفت سنگین شده است. مشخص شده است که تنها درصد پایین نفت سنگین با روش های ازدیاد. برداشت فعلی قابل بازیافت است، مانند تزریق آب، روش های شیمیایی، بازیافت حرارتی و غیره. به منظور افزایش ضریب بازیافت در مخزن نفت سنگین، ویسکوزیته نفت سنگین باید با گرم کردن آن کاهش یابد.
صادقی افزود، یکی از روش های جدید و موثر بازیابی حرارتی، فرآیند (SAGD) است.
Steam Assisted Gravity Drainage
مکانیزمی برای بازیابی مخازن نفت سنگین است. در این مکانیزم دو چاه افقی داریم که چاه بالایی برای تزریق بخار داغ به مخزن و چاه پایینی برای تولید نفت گرم شده استفاده می شود. هنگامی که نفت سنگین توسط بخار تزریق شده گرم می شود، نفت گرم شده تحت اثر نیروی گرانش، به چاه تولید کننده تخلیه می شود و به سطح پمپ می شود. تحقیقات متعددی توسط تیمی از دانشمندان بر روی SAGD انجام شد که موفقیت این مکانیسم را نشان می دهد. در این مطالعه اثرات مخزن و متغیرهای عملیاتی مانند نفوذپذیری، نسبت نفوذپذیری عمودی به افقی، ظرفیت حرارتی سنگ، هدایت حرارتی، تلفات حرارتی، کیفیت بخار و سرعت تزریق بخار، فاصله عمودی چاه، طول جفت چاه و دوره پیش گرمایش بر روی عملکرد SAGD مورد بررسی قرار گرفت.
وی بیان کرد: نتایج نشان داد که با افزایش دوره پیش گرمایش، میزان تولید نفت افزایش می یابد. با افزایش سرعت تزریق بخار، تولید نفت کاهش مییابد، همچنین کیفیت بخار تأثیر مهمی بر ضریب بازیافت دارد و همچنین با افزایش ظرفیت حرارتی سنگ، تولید نفت کاهش مییابد.
صادقی همچنین از حمایت های بی دریغ کلیه اساتید و همکاران محترم در این طرح به خصوص حسین حسین زاده رئیس هیئت رئیسه صندوق بازنشستگی صنعت نفت، حمید دریس مدیر عامل شرکت نفت و گاز اروندان، مهران مکوندی مدیر عامل شرکت ملی حفاری ایران، حسن فاتحی رئیس هیئت مدیره پالایش نفت خوزستان، محمد خاوری نژاد مدیر پروژه آزادگان جنوبی شرکت ملی حفاری ایران، محمد علی مقیم زاده کارشناس مهندسی و برنامه ریزی چاه پروژه میدان آزادگان جنوبی و یادآوران شرکت ملی حفاری ایران تقدیر و تشکر کرد.
پتروشیمی فنآوران موفق به دریافت تندیس زرین رضایتمندی مشتری شد در نهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری که با رویکرد اعطای نشان ملی اعتماد مشتریان برگزار شد، شرکت پتروشیمی فنآوران موفق شد با کسب بالاترین امتیاز در ارزیابیها، تندیس زرین این همایش را از آن خود کند. به گزارش پترو تودی، این رویداد روز شنبه، ۱۱
پتروشیمی فنآوران موفق به دریافت تندیس زرین رضایتمندی مشتری شد
در نهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری که با رویکرد اعطای نشان ملی اعتماد مشتریان برگزار شد، شرکت پتروشیمی فنآوران موفق شد با کسب بالاترین امتیاز در ارزیابیها، تندیس زرین این همایش را از آن خود کند.
به گزارش پترو تودی، این رویداد روز شنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ در سالن همایشهای بینالمللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با حضور جمعی از مسئولان عالیرتبه، کارشناسان و فعالان حوزه صنعت و اقتصاد برگزار شد.
در جریان این اجلاس، عملکرد شرکتهای صنعتی کشور در حوزههای رضایتمندی مشتری، کارآفرینی و مسئولیت اجتماعیمورد ارزیابی دقیق قرار گرفت و پس از راستیآزمایی مستندات و تحلیل اثرگذاری عملکردها در محیط پیرامونی، شرکت پتروشیمی فنآوران بهعنوان یکی از برترین مجموعهها شناخته شد.
آیین افتتاحیه اجلاس با سخنرانی دکتر کیاپور، رئیس شورای سیاستگذاری (رئیس کارگروه مشاغل استانداری تهران) آغاز شد. در ادامه نیز چهرههایی همچون آقای زاهدی رئیس خانه صنعت و معدن جوانان، حجتالاسلام والمسلمین صادقی معاون قوه قضائیه، آقای آقامحمدی رئیس کارگروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، سرکار خانم آقاپور علیشاهی مشاور اقتصادی ریاستجمهوری (و رئیس اجلاس)، و دبیرکل خانه کارگر، به بیان دیدگاههای تخصصی خود در حوزه اعتمادسازی، اقتصاد مقاومتی و نقش مشتریمداری در توسعه پایدار پرداختند.
در بخش پایانی این اجلاس، از فعالان، صاحبنظران و مدیران برتر که با رأی کمیته علمی رویداد انتخاب شده بودند، تقدیر بهعمل آمد. شرکت پتروشیمی فنآوران نیز با تکیه بر عملکرد شاخص خود در حوزههای یادشده، مفتخر به دریافت تندیس زرین رضایتمندی مشتری شد.
پتروشیمی بوعلی سینا، پیشگام در اجرای طرح ملی «نماپ»؛ گامی مؤثر «بوعلی» در آموزش محیطزیست و حقوق عامه در چارچوب توسعه مسئولیتهای اجتماعی و با هدف ارتقاء فرهنگ حقوقی و زیستمحیطی در صنعت، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بهعنوان یکی از نخستین شرکتهای صنعتی کشور در طرح ملی «نماپ» (نهضت ملی
پتروشیمی بوعلی سینا، پیشگام در اجرای طرح ملی «نماپ»؛
گامی مؤثر «بوعلی» در آموزش محیطزیست و حقوق عامه
در چارچوب توسعه مسئولیتهای اجتماعی و با هدف ارتقاء فرهنگ حقوقی و زیستمحیطی در صنعت، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا بهعنوان یکی از نخستین شرکتهای صنعتی کشور در طرح ملی «نماپ» (نهضت ملی آموزش پیشگیری از جرایم و حفظ حقوق عامه در محیط زیست) مشارکت فعالانه داشت.
به گزارش پترو تودی ،به نقل از روابط عمومی پتروشیمی بوعلی سینا، این برنامه ملی با هدف آموزش مبانی حقوق محیط زیست به بنگاههای اقتصادی و کارگزاران صنعتی، به همت مؤسسه محیط زیست شایان و با حمایت و همراهی قوه قضائیه اجرا میشود.
در این چارچوب، کارکنان و مدیران پتروشیمی بوعلی سینا در دورههای تخصصی آموزش محیطزیست، پیشگیری از تخلفات محیطی، مسئولیتهای قانونی در قبال جامعه و حفاظت از حقوق عامه حضور یافتهاند.
پتروشیمی بوعلی سینا با پیوستن به این طرح، جزو نخستین صنایع کشور است که آموزش رسمی و سازمانیافته حقوق محیط زیست را به ساختار منابع انسانی خود اضافه کرده است. این حرکت در راستای سیاستهای کلان سازمان محیط زیست، الزامات زیستمحیطی وزارت نفت و راهبردهای توسعه پایدار تعریف شده در سطح ملی قرار میگیرد.
در سالهای اخیر، همگرایی میان حقوق عمومی و الزامات زیستمحیطی در حوزه صنعت اهمیت دوچندانی یافته است. اجرای طرح «نماپ» بهعنوان یکی از اولین مدلهای آموزش فراگیر محیط زیست در سطح صنعت پتروشیمی، راهبرد پتروشیمی بوعلی سینا در درک مسئولیتهای فراتر از تولید و سودآوری را به تصویر میکشد.
لازم به ذکر است، با افزایش مخاطرات محیطی، تغییرات اقلیمی و تمرکز قوه قضائیه بر حفظ حقوق عامه، ورود صنعت به حوزه آموزش حقوقی و زیستمحیطی اقدامی ضروری و هوشمندانه است.
در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت عنوان شد/تأکید بر نقش بهینهسازی مصرف در عبور از ناترازی انرژی مدیران ارشد وزارت نفت بر نقش حیاتی شرکت بهینهسازی مصرف سوخت در کاهش ناترازی انرژی و تحقق حکمرانی هوشمندانه تأکید کردند و بهرهگیری از مدیران جوان، متخصص و راهبردی را ضرورتی
در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت عنوان شد/تأکید بر نقش بهینهسازی مصرف در عبور از ناترازی انرژی
مدیران ارشد وزارت نفت بر نقش حیاتی شرکت بهینهسازی مصرف سوخت در کاهش ناترازی انرژی و تحقق حکمرانی هوشمندانه تأکید کردند و بهرهگیری از مدیران جوان، متخصص و راهبردی را ضرورتی اجتنابناپذیر برای عبور از چالشهای پیشروی صنعت انرژی دانستند.
به گزارش پترو تودی، محمدرضا دعائی، بازرس ویژه وزیر نفت امروز (سهشنبه، ۱۳ خرداد) در آیین معارفه سرپرست شرکت بهینهسازی مصرف سوخت با تأکید بر نقش حیاتی این شرکت در تحقق حکمرانی انرژی گفت: بهینهسازی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی قطعی برای عبور از بحران ناترازی است. بر اساس تأکید مقامات ارشد نظام، بهرهگیری از نیروهای جوان و توانمند در مسئولیتهای کلان، ضرورتی اجتنابناپذیر است و آقای محمدپور نیز با روحیه علمی، پیگیری مستمر و نگاه راهبردی، میتواند در مسیر تحقق اهداف کلان این حوزه مؤثر باشد.
وی با بیان اینکه وزیر نفت در دوره مسئولیت خود همواره بر دوری از حواشی سیاسی و تمرکز بر خدمت به مردم تأکید داشته است، افزود: انتخاب مدیران شایسته در مسئولیتهای کلیدی، از گامهای اثرگذار در ارتقای عملکرد وزارت نفت بوده و آقای محمدپور نیز از جمله مدیرانی است که توان ایجاد انگیزه و انسجام در مجموعه تحت مدیریت خود را دارد.
بازرس ویژه وزیر نفت با اشاره به ایجاد ساختاری جدید در نهاد ریاستجمهوری با موضوع حکمرانی انرژی تصریح کرد: اگر در زمینه بهینهسازی مصرف انرژی اقدام مؤثری انجام نشود، کشور در سالهای آینده با مشکلات گستردهتری روبهرو میشود. امیدواریم که با تحقق نگاه نوآورانه مدیرعامل جدید، شاهد گامهای مؤثر در کاهش ناترازی و پیشبرد اهداف برنامه هفتم توسعه در حوزه انرژی باشیم.
*تأکید بر نقش مدیران جوان و متخصص*
حسین حسینزاده، رئیس هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت در این آیین با قدردانی از زحمات مدیران پیشین و هیئتمدیره جدید، از برات قبادیان، رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت بهعنوان چهرهای راهبردی و با تجربه در حوزه سیاستگذاری انرژی یاد کرد و گفت: بهرهگیری از توان علمی و راهبردی مدیران باسابقه در کنار جوانترها، میتواند منجر به تحول و پیشرفت در بخشهای مختلف صنعت نفت شود. استمرار تعامل نسلهای مختلف مدیریتی برای عبور از چالشهای موجود ضروری است.
وی با اشاره به سوابق علمی و اجرایی محمدپور در حوزههای بالادستی و پاییندستی صنعت نفت، گفت: ایشان از چهرههای فنی و متخصص در حوزههای گاز، نفت، پتروشیمی، اکتشاف و پالایش هستند که سابقه مؤثری نیز در همکاری با کمیسیون انرژی مجلس و وزارت نفت دارند.
رئیس هیئت رئیسه صندوقهای بازنشستگی نفت به ظرفیتها و اقدامهای شرکت بهینهسازی مصرف سوخت اشاره و بیان کرد: این شرکت از سال ۱۳۷۹ تاکنون عمدتاً در حوزه سیاستگذاری فعال بوده و با تدوین راهبردهای مشخص و پیگیری اخذ اختیارات جدید، گامهای مثبتی در بخشهای حملونقل، صنعت، ساختمان و بهویژه حوزه ریلی برداشته است. امیدوارم که با هدایت محمدپور و حمایت مدیران ارشد وزارت نفت، فرآیندهای در حال اجرا از جمله تجمیع وظایف بهینهسازی در ساختاری واحد، به نتیجه مطلوب برسد.
*ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای مدیریتی*
حمید دریس، مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان هم در این آیین با تأکید بر ضرورت بهرهگیری درست از نعمتهای الهی و منابع انرژی گفت: انتخاب آقای محمدپور بهعنوان مدیرعامل جدید شرکت بهینهسازی مصرف سوخت، فرصتی برای بهرهمندی صنعت نفت از ظرفیتهای تخصصی و تجربی ایشان است. حضور آقای محمدپور در این جایگاه بهمعنای فراهم شدن امکان استفاده کشور از دانش، تجربه و بینش راهبردی فردی است که هم در سطح نظری و هم در سطوح اجرایی حوزه انرژی سابقه مؤثر دارد.
وی با تأکید بر اینکه دستیابی به اهداف این سازمان به ضرورت و حتی وضعیت اضطرار رسیده است، اظهار کرد: امروز به نقطهای رسیدهایم که مصرف و تولید انرژی در کشور به یکدیگر نزدیک شدهاند و برای اصلاح این ناترازی باید همزمان با ارتقای ظرفیت تولید، مصرف نیز بهینه شود. آقای محمدپور در نشست راهبردی گذشته نیز با ارائه دیدگاههای فنی و مدیریتی، از اجرای برخی سیاستهای نادرست جلوگیری کردهاند. امیدوارم با حضور وی زمینه بهرهگیری بیشتر از مناسبات انسانی و ظرفیتهای منابع انسانی نیز فراهم شود و سازمان به جایگاه شایسته خود دست یابد.
*لزوم فرهنگسازی در مصرف انرژی*
محسن محمدپور، سرپرست شرکت بهینهسازی مصرف سوخت نیز با انتقاد از کمتوجهی عمومی به مصرف انرژی گفت: متأسفانه درباره مصرف بهینه انرژی فرهنگسازی کافی صورت نگرفته است، در حالیکه ذخایر هیدروکربنی کشور تجدیدناپذیرند و مصرف بیرویه آنها زیانبار خواهد بود. شرکت باید نقش خود را در فرهنگسازی و آگاهیبخشی به جامعه تقویت کند.
وی با اشاره به اینکه وزیر نفت با تکیه بر دیدگاهی فنی و بهدور از فضاسازیهای رسانهای، توانسته است مسیر وزارتخانه را با آرامش و متانت پیش ببرد، اظهار کرد: در جریان بحران زمستان گذشته، با وجود ثبت رکوردهایی در تولید نفت خام، فرآوردههای نفتی و گاز طبیعی، چالش ناترازی انرژی با تشکیل کمیته سوخت زمستانی و اتخاذ تدابیر مدیریتی مناسب، بهخوبی کنترل شد.
*مدیریت باید خدمترسان باشد*
برات قبادیان، رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت هم در این آیین نقش خدمترسانی و احقاق حق مردم را مهمترین وظیفه مدیران دانست و گفت: مدیریت نباید دلبسته جایگاه خود باشد. علم، تجربه و خلاقیت از پایههای موفقیت در مدیریت است.
وی با اشاره به اینکه فراهم کردن شرایط کاری مطلوب، انگیزه حضور مستمر کارکنان را افزایش میدهد، ابراز امیدواری کرد با حضور محمدپور، مسیر توسعه، رفاه و افتخار ملی ادامه یابد.
رئیس هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت ضمن دعوت به همکاری جمعی، بر اهمیت همدلی و تلاش گروهی برای تحقق اهداف راهبردی وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران تأکید کرد و گفت: همه باید در راستای رشد صنعت انرژی کشور و خدمت به مردم گام بردارند.
تعامل صنعت و دانشگاه در مسیر توسعه فناوریهای نوین؛ پتروشیمی اروند در چهارمین رویداد صدرا حضور یافت به گزارش پترو تودی،چهارمین رویداد ملی «صدرا» با محوریت توسعه همکاریهای دانشگاه و صنعت، روزهای ۱۱ و ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ با حضور شرکت پتروشیمی اروند و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران
تعامل صنعت و دانشگاه در مسیر توسعه فناوریهای نوین؛
پتروشیمی اروند در چهارمین رویداد صدرا حضور یافت
به گزارش پترو تودی،چهارمین رویداد ملی «صدرا» با محوریت توسعه همکاریهای دانشگاه و صنعت، روزهای ۱۱ و ۱۲ خردادماه ۱۴۰۴ با حضور شرکت پتروشیمی اروند و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب برگزار شد.
پتروشیمی اروند به عنوان یکی از پیشگامان صنعت کلرآلکالی کشور، با هدف تبیین ظرفیتهای زنجیرههای پاییندستی، معرفی فرصتهای شغلی در صنعت پتروشیمی و ارتقاء ارتباطات علمی با دانشگاهها، در این رویداد مشارکتی فعال و اثربخش داشت.
در این رویداد، بهزادی قائممقام پتروشیمی اروند با ارائه سخنرانیای تخصصی، بر اهمیت شکلگیری زنجیرههای ارزش با محوریت صنایع تکمیلی، بهویژه در حوزه کلرآلکالی و پارکهای صنعتی نمک، تأکید کرد.
همچنین غرفه اختصاصی پتروشیمی اروند با حضور کارشناسان فنی و منابع انسانی، با هدف معرفی محصولات و مسیرهای شغلی، پاسخگوی بازدیدکنندگان بود.
در پایان مراسم نیز از حضور ارزشمند و مشارکت علمی-صنعتی پتروشیمی اروند با اهدای لوح سپاس و تندیس رویداد صدرا قدردانی به عمل آمد.
تحول در شرکت بهینهسازی مصرف سوخت با حضور محمد پور وزیر نفت در حکمی محسن محمدپور را بهعنوان سرپرست شرکت بهینهسازی مصرف سوخت منصوب کرد. مهندس محمد پور پیش از این در سمت های دستیار وزیر نفت در حوزه تولید، مسئول پیگیری شیوهنامه بهینهسازی و کاهش مصرف انرژی
تحول در شرکت بهینهسازی مصرف سوخت با حضور محمد پور
وزیر نفت در حکمی محسن محمدپور را بهعنوان سرپرست شرکت بهینهسازی مصرف سوخت منصوب کرد.
مهندس محمد پور پیش از این در سمت های دستیار وزیر نفت در حوزه تولید، مسئول پیگیری شیوهنامه بهینهسازی و کاهش مصرف انرژی در وزارت نفت، مسئول پیگیری و نظارت بر سامانه جامع مدیریت هوشمند انرژی، عضو هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، مسئول پیگیری و انجام هماهنگی طرح ضربتی جهش تولید نفت خام، مسئول پیگیری و انجام هماهنگی طرح راهبردی فشارافزایی میدان مشترک گازی پارس جنوبی و مشاور دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی فعالیت داشته است.
لازم به ذکر است در حکم محسن پاکنژاد وزیر نفت مهمترین مأموریتهای شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، اهتمام و پیگیری اجرای سیاستهای کلی، اصلاح الگوی مصرف، سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی، طرحهای کاهش شدت و بهینهسازی مصرف انرژی، برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، توجه ویژه به توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به نیابت از وزارت نفت و بهکارگیری ظرفیت شرکتهای دانشبنیان تعیین شده است.
پتروشیمی بوعلی سینا شرکت برگزیده تولیدی صنعت پتروشیمی ایران در آئین مردان سال ۱۴۰۳ صنعت نفت به گزارش پترو تودی،در آیین هفتمین دوره معرفی و تقدیر از مردان سال صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به پاس دستاوردهای تولیدی چشمگیر در سال ۱۴۰۳، به عنوان «مجتمع
پتروشیمی بوعلی سینا شرکت برگزیده تولیدی صنعت پتروشیمی ایران در آئین مردان سال ۱۴۰۳ صنعت نفت
به گزارش پترو تودی،در آیین هفتمین دوره معرفی و تقدیر از مردان سال صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به پاس دستاوردهای تولیدی چشمگیر در سال ۱۴۰۳، به عنوان «مجتمع سال صنعت پتروشیمی در بخش تولید» مورد تقدیر قرار گرفت.
این انتخاب بر پایه ارزیابی عملکرد موفق شرکت پتروشیمی بوعلی سینا در عبور از ظرفیت اسمی تولید، ارتقاء راندمان عملیاتی و تثبیت جایگاه بوعلی در زنجیره آروماتیکی کشور صورت گرفت.
بوعلی سینا در سال گذشته با مدیریت بهینه تعمیرات، افزایش ضریب دسترسی واحدهای فرآیندی و بهرهبرداری پایدار، رکورد تازهای در تولید محصولات استراتژیک نظیر پارازایلین، بنزن و ریفرمیت به ثبت رساند.
رشد ۸۷.۵ درصدی تولید در اردیبهشتماه ۱۴۰۴ و تثبیت عملکرد در سطح بالاتر از ظرفیت اسمی در دوره دوماهه، نشان از مدیریت تولید پیشرو و چابک در این شرکت دارد. همچنین افزایش بیش از ۳۹ درصدی درآمد دوماهه نسبت به مدت مشابه سال قبل، نمادی از تقویت صادرات و بهرهگیری هوشمند از بازارهای منطقهای و بینالمللی توسط پتروشیمی بوعلی سینا است.
پتروشیمی اروند، شرکت برتر صنعت نفت ایران در سال ۱۴۰۳ شد به گزارش پترو تودی،در آیین رسمی معرفی مردان سال و شرکتهای برتر صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور، شرکت پتروشیمی اروند با رأی هیأت داوران بهعنوان «شرکت برتر صنعت نفت ایران در سال ۱۴۰۳» معرفی شد و از محمدرضا
پتروشیمی اروند، شرکت برتر صنعت نفت ایران در سال ۱۴۰۳ شد
به گزارش پترو تودی،در آیین رسمی معرفی مردان سال و شرکتهای برتر صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی کشور، شرکت پتروشیمی اروند با رأی هیأت داوران بهعنوان «شرکت برتر صنعت نفت ایران در سال ۱۴۰۳» معرفی شد و از محمدرضا کریمی، مدیرعامل این شرکت، تقدیر بهعمل آمد.
این انتخاب بر پایه عملکرد ممتاز پتروشیمی اروند در سال ۱۴۰۳ و دستاوردهای ارزشمند در حوزه توسعه پایدار، بومیسازی فناوری، بهرهوری عملیاتی و مسئولیتهای اجتماعی صورت گرفته است.
پتروشیمی اروند در سال گذشته با ارتقاء بهرهبرداری، کاهش مصرف انرژی، بهبود فرآیندهای زیستمحیطی و توسعه متوازن در زنجیره PVC، بهعنوان یک الگوی موفق از صنعت سبز و پویا در کشور معرفی شد.
پروژههای کلیدی همچون بهرهبرداری از واحدهای تکمیلی زنجیره PVC، توسعه محصولات پزشکی گرید بالا، مشارکت در انرژیهای تجدیدپذیر، پروژههای بزرگ مسئولیت اجتماعی نظیر هنرستان دخترانه شهر چمران و مدیریت پسماند صنعتی، از جمله دلایل کلیدی این انتخاب عنوان شدهاند.
در این مراسم، از کریمی بهعنوان مدیری با رویکرد علمی، توسعهمحور و متعهد به ارزشآفرینی صنعتی و اجتماعی در سطح منطقهای و ملی یاد شد.
وی ضمن دریافت لوح تقدیر، از نقشآفرینی تمام کارکنان، مهندسان، متخصصان و نهادهای همکار بهعنوان پشتوانه این موفقیت نام برد.
پتروشیمی اروند، بهعنوان بزرگترین تولیدکننده زنجیره کامل PVC در خاورمیانه، در سال ۱۴۰۳ با اتخاذ سیاستهای توسعهای، نوسازی تجهیزات، نوآوری محصول و توسعه بازارهای صادراتی توانست جایگاه خود را در میان مجموعههای صنعتی پیشرو تثبیت کند.